Zet bestanden veilig over: 3 beste computerprogramma`s voor jouw delen van bestanden voordat pc

Gepubliceerd door werk op

De kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor je computer zouden moeilijk is. Moderne keuze biedt toch veel oplossingen. In dit artikel leert u hoedanig u dus programma kiest om bestanden naar jouw computer aan te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zouden zoeken plus welke mits de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een interessant -programma ervoor het online overzetten van bestanden erbij kiezen, zou u ervoor verschillende kenmerken letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit is het belangrijkste dat op je opkomt. We willen niet dit persoonsgegevens door handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Alle -services dat in die artikel word beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw bedrijven geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is absoluut onderwerp ervoor een bizar artikel, dus laat u de dichtbij specialist bedragen.

Gemak

Dat is een van de belangrijkste factoren bij het kiezen betreffende een data room provider -platform. Deze behelzen functies dit het is van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Jij gemak van het opslaan van bestanden – u moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent aangaande een paar stappen vinden.

Potentie om dossiers rechtstreeks in de repository te creëren. Vanwege dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Jij moet maximale controle hebben over de verzenden alsof ontvangen met bestanden.

Indien het bestand kan terechtkomen bewerkt, zou het jouw geschiedenis betreffende het werken zijn.

Het is erg geweldig wanneer er op de pc-versie ook zeker mobiele versie komt.

Raden

Iedereen eis het eerste tarief accepteren met betere prijs plus niet te dikwijls betalen ervoor wat het niet van plan leven te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft gekregen en sommige niet.

Volledige grootte van downloadbare bestanden

Het krijtwit dat datgene cijfer heel anders is in opslagservices. Ondertussen sommige jullie toestaan door bestanden betreffende 250 Gb of meer te downloaden, zijn andere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jij service met Apple bestaat beschikbaar ervoor eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een pakje van alle Apple-services, deze niet alleen cloudopslag omvat, maar daarnevens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het voornaamste voordeel is de express synchronisatie met bestanden voordat alle iphone 4, waardoor ze snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het platform kan bovendien dienen ingeval een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de opslagmedium als server te bedienen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven van gezinstoegang aan maximaal 5 personen, plus dit moet winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft dikwijls coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en zeker duidelijke interface versnellen jouw aanpassingsproces. Lees meer met onboarding in de applicaties door dit beding.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om gelijktijdig te bewerken in één bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te observeren en jullie prullenbak. Het kunt verwijderde bestanden evenzeer zien in uw map op welke manier ze waren voordat ze werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit van het Google-systeem, wat zeker snelle en gemakkelijke integratie met bedragen andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Avatar placeholder